MUN KULÜBÜMÜZ MUNBU’23 KONFERANSINA KATILDI

23 Şubat 2023

MUN KULÜBÜMÜZ MUNBU’23 KONFERANSINA KATILDI

Bilkent Üniversitesi’nde düzenlenen MUNBU’23 konferansına Eskişehir Gelişim Okulları MUN kulübü öğrencileri olarak toplam 14 kişiyle katılım sağlandı. 4 gün boyunca öğrenciler akademik anlamda kendilerini komitelerde geliştirirken farklı şehirlerden MUN öğrencileriyle tanışarak kendilerini sosyal olarak da geliştirdi. Öğrencilerimiz farklı komitelerde kadın hakları ve cinsiyet eşitliği, kara para aklama ve insan kaçakçılığı sorunları, Myanmar krizi, yapay zekanın iş kollarında kullanımı gibi konularda çeşitli ülkeleri temsil ettiler. Konferansa katılan öğrencilerimizden Ahmet Ömer Gündüz Onur Ödülü (Honorable Mention) almaya hak kazandı. Konferansa okulumuz adına katılan MUN kulübü öğrencilerimizin başarılarının devamını dileriz.