MÜNAZARA KULÜBÜ EĞİTİMLERİNE DEVAM EDİYOR

06 Nisan 2023

MÜNAZARA KULÜBÜ EĞİTİMLERİNE DEVAM EDİYOR

Okulumuz Anadolu ve Fen Lisesi Münazara Kulübü Öğrencileri, Edebiyat Öğretmenimiz Hilal Duman önderliğinde ve Argüman Fabrikası iş birliği ile sene başından itibaren “Temel Hukuk, Uluslararası Siyaset, Ekonomi, Birey-Devlet“ konularından aldıkları eğitimle çalışmalarına devam ediyor.

Kulüp öğrencilerimiz aldıkları eğitimlerle kişisel donanımlarını güçlendirip her hafta yaptıkları münazara maçlarıyla da pratiklerini geliştirmekteler. Okulumuz münazara kulübü öğrencileri gösterdikleri azimli çalışmanın karşılığını bireysel anlamda bilgi seti oluşturmada, empati yeteneğini geliştirmede, olaylar, durumlar karşında soğukkanlı kalıp farklı bakış açılarıyla durumlara yaklaşma yetisini kazanmada büyük bir çaba ve gelişim göstermektedir.

Kulüp öğrencilerimizi ve kulüp sorumlusu öğretmenimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.