MÜNAZARA KULÜBÜMÜZ TÜRKİYE MÜNAZARA ŞAMPİYONASINDA BİR ÜST TURA ÇIKTI

28 Aralık 2021

MÜNAZARA KULÜBÜMÜZ TÜRKİYE MÜNAZARA ŞAMPİYONASINDA BİR ÜST TURA ÇIKTI

Eylül ayı itibariyle çalışmalarına başlayan Münazara Kulübü öğrencilerimiz “Temel Hukuk, Uluslararası Siyaset,Ekonomi, Birey-Devlet“ konularında aldıkları eğitimlerle kişisel donanımlarını güçlendirip Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Hilal Duman rehberliğinde her hafta yaptıkları münazara maçlarıyla da pratiklerini geliştirerek 8.Türkiye Münazara Şampiyonası’na hazırlandılar. Ülke genelinden birçok prestijli okuldan lise öğrencilerinin katıldığı şampiyonada okulumuzu temsil eden öğrencilerimizden Bilge Sağbaş, Melisa Kaban, Ayşenaz Üçer, Sudenaz Doğan, Lidya Karamahmutoğlu, Pelin Apaydın, Efe Çağan Berber, Deniz Murat Saral, Ecre Yıldız, Neris Demir, Arda Topsakal, Elif Merve Hızlı; gösterdikleri azimli çalışmanın karşılığını aldılar ve bir sonraki tura atlayarak yarışmada önemli bir başarı elde ettiler.

Kulüp öğrencilerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.