19 Kasım 2019

MY MED-SCHOOL JOURNEY

Berkay Şimşek, the graduate of Eskişehir Gelişim Schools, shared the secrets of being 10th in 2013 LYS Turkey with our students. During the interview, held in English, Berkay Şimşek talked about his experiences in Hacettepe University Faculty of Medicine in English language. As Gelisim Schools, we would like to thank him for the fruitful interview.

MY MED-SCHOOL JOURNEY

Okulumuz mezunlarından Berkay Şimşek 2013 LYS Türkiye 10.su olabilmesinin sırlarını 9,10,11 ve 12. sınıf öğrencilerimizle paylaştı. İngilizce gerçekleşen söyleşide Berkay Şimşek Hacettepe Üniversitesi İngilizce Tıp Fakültesinde edindiği deneyimlerden de bahsetti. Kendisine bu verimli söyleşi için Eskişehir Gelişim okulları olarak teşekkür ediyoruz.