ÖĞRENCİMİZ ALP ERİŞTİ PROJESİNİ ARKADAŞLARIYLA PAYLAŞTI

30 Mayıs 2022

ÖĞRENCİMİZ ALP ERİŞTİ PROJESİNİ ARKADAŞLARIYLA PAYLAŞTI

İnsanlık Yararına Teknoloji Sosyal İnovasyon Kategorisindeki "Göçte Sosyal Uyum ve Kabul" projesi ile Teknofest ön değerlendirme aşamasını başarıyla geçen 9. sınıf öğrencimiz Alp Erişti, proje çalışmaları kapsamında okulumuzda "Göç Çocuklarını Resimleri İle Anlamak" konulu sunumunu gerçekleştirmiştir. Projede kendisine danışmanlık yapan Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi Araş. Gör. Merve Özcan ile beraber gerçekleştirdiği sunumunda Göç Çocukları tarafından çizilmiş resimler incelenmiş ve yorumlanmıştır. Gerçekleştirilen Mentimeter uygulamasıyla dinleyicilerin, sunum öncesi ve sonrası duygu ve düşüncelerindeki değişim ortaya konarak sosyal farkındalık oluşturulmuştur. Alp Erişti`yi projedeki başarılarından ötürü tebrik eder, kendisine danışmanlık eden Araş. Gör. Merve Özcan`ı ve proje boyunca desteğini esirgemeyen Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalı Prof. Dr. Suzan Duygu Erişti`ye teşekkür ederiz.