ÖĞRENME STİLLERİNE GÖRE ÇALIŞMA DAVRANIŞINI DÜZENLEME SUNUMU

27 Aralık 2022

ÖĞRENME STİLLERİNE GÖRE ÇALIŞMA DAVRANIŞINI DÜZENLEME SUNUMU

9.Sınıf Rehber Öğretmenimiz Ceyda Merve DÖRTKÖŞE tarafından hazırlanan ‘’Öğrenme Stillerine göre Çalışma Davranışını Düzenleme’’ sunumu, 22 Aralık Perşembe günü çok amaçlı salonumuzda tüm 9.sınıf öğrencilerimize yapılmıştır. Rehber öğretmen Ceyda Merve DÖRTKÖŞE, sunumunda öğrencilerimize;

-Nasıl öğrenme gerçekleşir?
-Kişinin öğrenme materyalleri nedir ve nasıl etkin hale getirilir?
-Öğrenme stilleri nelerdir? Kişinin hangi özellikleri görsel, işitsel veya kinestetik modele girer?
-Kişinin doğru ve etkin ders çalışabilmesi için nelere dikkat edilmelidir?
gibi konuların yanı sıra; birkaç örneklem üzerinde modellemelerden bahsetti. Son olarak Öğrenme Stillerinin kişiler üzerindeki etkisini belirleyecek olan, Öğrenme Stilleri Envanteri çalışması uygulanarak, sunum sonlandırıldı. Sunumu için Ceyda Merve Dörtköşe’ye, katılımlarından dolayı ise tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.