OKULUMUZ MUN ÖĞRENCİLERİ 4-5 ARALIK TARİHLERİNDE HASTRAIN’DEYDİ

10 Aralık 2021

OKULUMUZ MUN ÖĞRENCİLERİ 4-5 ARALIK TARİHLERİNDE HASTRAIN’DEYDİ

4-5 Aralık tarihleri arasında Kadir Has Üniversitesi’nin organize ettiği HASTRAIN’e 17 öğrenci ile katılım gösterdik. 2 yıl boyunca yüz yüze konferansların ertelemesinin ardından Gelişim MUN kulübü öğrencilerimiz katıldıkları ilk konferansta üstün bir performans göstererek okulumuzu başarıyla temsil ettiler. 2 gün süren konferansta öğrencilerimiz DISEC’de (Disarmament and International Security Committee) Zeynep Uz Hindistan’ı, Ecrin Tosuner Endonezya’yı, Çağan Uyar Lübnan’ı Eylül Çamcı Irak’ı; UNWOMEN’ de Merve Sude Önder İsviçre’yi, Ceren Kundak Yunanistan’ı, Kevser Betül Tetik Katar’ı, Mert Taşkın Portekiz’i, Cansu Sallarel Filistin’i, Özen Zehra Özenli Amerika Birleşik Devletleri’ni ve UNEP’ de (United Nations Environment Programme)  Ahmet Ömer Gündüz Peru’yu, Elif Uz Kolombiya’yı, Alya Su Bakkalcı Fas’ı, Baturalp Kiriş Nijerya’yı, Eylül Bilgiç Norveç’i, Asya Dağlı İtalya’yı, Özde Ekin Özyazıcı Libya’yı temsil ederek global sorunlara çözüm önerilerinde bulundular. Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.