OLİMPİYAT TAKIMIMIZ ANTALYA MATEMATİK OLİMPİYATLARINDA

16 Mayıs 2022

OLİMPİYAT TAKIMIMIZ ANTALYA MATEMATİK OLİMPİYATLARINDA

Akdeniz Üniversitesi 26. Ulusal Antalya Matematik Olimpiyatları 1. aşamayı geçen öğrencilerimiz ikinci aşama sınavına katılmıştır. 1. aşama sınavına katılan 96 okul arasında ilk 8’de olan okulumuz öğrencileri 2. aşamada okulumuzu temsil etmiştir. Olimpiyatların düzenleyicisi Akdeniz Üniversitesi Matematik Ana Bilim Dalı Başkanları Prof. Dr. İlhan Aliyev, Prof. Dr. Mustafa Özdemir ve okulumuzun “Olimpiyat Takımı” danışman öğretmenleri Mustafa Tanrıdiler, Gülhan Işıklar ve Mehtap Çay’a emekleri için teşekkür ederiz.

Olimpiyatlara katılan öğrencilerimiz Ekin Baltacı, Ecem Küçük, Can Kaan Yazgan, Efe Tatoğlu, Ömer Alpan, Süleyman Yavuz Çöklü, Eylül Bilgiç ve Tuna Tanrıdiler’in başarılarının devamını dileriz.