ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİMİZ ATATÜRK`Ü ANIYOR

09 Kasım 2018

ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİMİZ ATATÜRK`Ü ANIYOR

Ortaokul öğrencilerimiz 10 Kasım Atatürk`ü anma günü ve Atatürk haftasında, Ata`larını bir çok farklı etkinlik ile anıyor.

Öğrencilerimiz Görsel sanatlar dersinde tişörtlerine Atatürk baskısı yaptılar, serbest kıyafet gününde Atatürk baskılı tişörtlerini giydiler.

Almanca dersinde Atatürk ile ilgili Almanca sunumlar yaptılar.

"Arttırılmış gerçeklik" ile Atatürk`ü sınıflarında ağırlayan öğrencilerimiz, onunla fotoğraf çektirdiler.

Kendi tasarladıkları afişleri panolara asarak, Sosyal Bilgiler derslerinde Atatürk hikayeleri sunumları yaparak Atamızın emanet ve mirasına sonsuza dek sahip çıkacaklarını gösterdiler.

Etkinliklerde emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve Atatürk çocukları olarak bizleri her daim gururlandıran tüm öğrencilerimize yürekten teşekkür ederiz.