ORTAOKULDA MEZUNİYET COŞKUSU

21 Haziran 2022

ORTAOKULDA MEZUNİYET COŞKUSU

Öğrencilerimizin heyecanla beklediği 2021-2022 mezuniyet töreni büyük bir coşku ile gerçekleşti.

Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Anadolu Klarnetli Beşlisi grubu, resitaliyle törenimize renk kattı.

Yönetim Kurulu Başkanımız Erdal Şahbaz`ın mezunlarımız için gerçekleştirdiği konuşmada, bu yıl mezun olacak 96 öğrencimizin heyecanının bir ömür boyu sürmesi ve başarılarının her daim devam etmesini diledi. Aslında bu yılın başka bir anlamı daha olduğunu, 96+1 mezun verdiğimizi belirterek okulumuza 16 yıldır emek veren Ortaokul Yöneticimiz Hulusi Karslı’yı sahneye davet etti. Verdiği hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür edilerek çicek ve plaket takdim edildi.

Flama ve bayrak tesliminden sonra dereceye giren öğrencilerimize plaketleri ve ödülleri verildi. Okul birincimiz Ömer Batu Başeskioğlu şeref kütüğüne ismini çakıp konuşmasını yaptı.

Tüm mezunlarımızın diplomalarının tesliminin ardından geri sayım başladı. Büyük bir heyecanla keplerini atan mezunlarımız, aileleri ve öğretmenleriyle bol bol hatıra fotoğrafı çektirerek mezuniyetin tadını çıkardılar.