ÖZCAN MUTLU’NUN “ALMANYA NASIL VATAN OLDU?” KİTABININ SÖYLEŞİSİNE VE İMZA GÜNÜNE KATILDIK

10 Ekim 2022

İki Dilli Almanca-Türkçe Avrupa Okulu Kurucu Üyesi ve aynı zamanda Alman Parlementosu Milletvekili Özcan Mutlu’nun Özdilek Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdiği “Almanya Nasıl Vatan Oldu?” kitabının söyleşisine katılan “Genç Yazarlar Kulübü” öğrencilerimiz göç olgusuyla ilgili bilgi edinirken kitapla ve Almanya ile ilgili sorularına cevap alma fırsatı yakaladılar. Geliri kız çocuklarının eğitimine bağışlanacak kitabın imza gününe de öğrencilerimizin ilgisi oldukça yoğundu. Sayın Özcan Mutlu’ya, imza günü ve söyleşiye katılımda öğrencilerimize rehberlik eden Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenlerimize ve etkinliğe katılan tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.