PARAGRAF SORU ÇÖZÜMÜ TEKNİKLERİ VE HIZLI OKUMA SEMİNERİ

10 Temmuz 2019

PARAGRAF SORU ÇÖZÜMÜ TEKNİKLERİ VE HIZLI OKUMA SEMİNERİ

 11. Sınıflarımızın hızlandırma programı Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenlerimiz tarafından planlanan eğitimlerle sona erdi.

TYT temel Türkçe becerisini artırmayı ve zamanı doğru kullanmayı öğrenen öğrencilerimizin eğitimlere ilgisi oldukça yoğundu.
Hem Türkiye’de hem Dünya’da öncü bir marka ve isim olarak tanınan, ‘’Memoriad Dünya Hafıza, Mental Matematik ve Hızlı Okuma Olimpiyatları’’nın dönem başkanlığını yürüten, Dünya Hafıza Şampiyonlarından olan Melik Duyar’ın kurduğu ve Türkiye genelindeki çok sayıda temsilciliğiyle uzun yıllardır eğitim veren ‘’Mega Hafıza’’nın Eskişehir Temsilcisi ve Hızlı Okuma Eğitmeni olan Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenimiz Dilek Yaşar tarafından gerçekleştirilen Hızlı Okuma Semineri öğrencilerimizin oldukça dikkatini çekti. Türkiye Hızlı Okuma Derneği tarafından hazırlanan bir metinde okuma hızlarını ve anlama oranlarını ölçen öğrencilerimiz, okuma hızlarını ve anlama oranlarını artırmaya yönelik tavsiyeler de aldılar.
Ardından Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenlerimiz öğrencilerimize ‘’Paragraf Soru Çözümü Teknikleri’’ ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu.
Programa katılan öğrencilerimize ve programın planlanmasında görev alan Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenlerimize teşekkür ederiz.