`RENKLİ ELDİVEN` SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ

02 Mart 2018

`RENKLİ ELDİVEN` SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ

`Yardımlaşarak büyüyoruz.` sloganından yola çıkan okulumuz görsel sanatlar öğretmeni Gizem Burcu Gerçek, seramik ve dekupaj etkinliği öğrencileri ile ihtiyaç sahibi bir okulun eğitim-öğretim eksiklerini mümkün olduğunca tamamlamayı amaçlayan `Renkli Eldiven` sosyal sorumluluk projesini gerçekleştirmektedir. Yardımlaşmanın önemini vurgulayan proje, yıl boyunca okulumuzda düzenlenen etkinlik ve panayırlara katılıp son olarak bahar panayırının ardından, seçilen bir okulun eksiklerini alıp, ulaştırmayı amaçlamaktadır. İlk olarak yılbaşı şenliğinde stant açan öğrencilerimiz, velilerimizin ve öğretmenlerimizin desteği ile yoğun çalışmaları sonucu tasarladıkları ve atölyede tamamını elleri ile yaptıkları ürünler olan seramik magnetlerin, bardak altlıklarının ve resimlendirdikleri kupaların tamamını satmış, yeni siparişlerini almış ve umut olmaya bir adım daha yaklaşmışlardır.

`Renkli Eldiven` projesine destekleriniz için teşekkür ederiz. Gelecek panayır ve etkinliklerde görüşmek dileği ile.