SIFIR ATIK EĞİTİMLERİMİZ DEVAM EDİYOR

02 Mart 2022

SIFIR ATIK EĞİTİMLERİMİZ DEVAM EDİYOR

Sıfır Atık Sistemine geçiş yolunda önemli adımlar atan okulumuzdan bir etkinlik haberi daha! Okulumuz öğretmenlerinden Tuğba Doğan ve Özgür Karagöz moderatörlüğünde, Tepebaşı Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü çalışanları Gökçe Toral ve Demet Altınçekiç tarafından ‘Sıfır Atık’ konulu bir eğitim düzenlendi. İki oturum halinde verilen eğitimin ilk basamağı 9 ve 10. Sınıf öğrencilerimize, ikinci oturumu ise öğretmenlerimize verilerek gerek öğrenciler gerekse öğretmenlerimiz açısından hayli doyurucu bir etkinliğe imza atılmış oldu. Gelişim Okulları olarak sıfır atık ve geri dönüşüme verdiğimiz önem ve gösterdiğimiz özene eşlik eden eğitmenlerimize ve eğitime katılım sağlayan öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz!