TOHUMLARIMIZI TOPRAK İLE BULUŞTURDUK

11 Nisan 2018

TOHUMLARIMIZI TOPRAK İLE BULUŞTURDUK

5. sınıf öğrencilerimiz ile Odunpazarı Kent Konseyi’nin düzenlemiş olduğu tohum ve fidan dikim etkinliğine katıldık. 1. dönem meşe palamudu tohumlarını tüpleyen ve onları evlerinde yetiştiren öğrencilerimiz Eskişehir Sultandere mahallesindeki bölgeye dikim gerçekleştirdiler. Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’un da katıldığı etkinlik sırasında öğrencilerimiz toprak ile haşır neşir olup, yeşil yarınlar için bu yıl da emek verdiler. Televizyon programlarına da röportaj vererek duyarlı vatandaşlar olduklarını bir kez daha gösterdiler. Bu etkinlikte paydaş olduğumuz Odunpazarı Belediyesi ve Odunpazarı Kent Konseyine, duyarlı öğrencilerimize, organizasyonda destek olan öğretmenlerimize teşekkür ederiz.