TriumphMUN 21

14 Ağustos 2021

TriumphMUN 21

25-27 Haziran tarihleri arasında çevrimiçi olarak düzenlenen TriumphMUN konferansına okulumuzun MUN kulübü öğrencileri de katılım sağlamıştır. Konferansta UNODC’de (Birleşmiş Milletler Uyuşturucu ve Suç Ofisi Komitesi) Barış Yaşıt İsrail’i, Asya Dağlı Mısır’ı, Mert Taşkın Hırvatistan’ı, Alya Su Bakkalcı Meksika’yı, Ceyla Azcan Kanada’yı, Tuana Arıcı İngiltere’yi, Baturalp Kiriş Danimarka’yı, Şevval Simay Çelik Azerbaycan’ı, Cansu Sallarel Gürcistan’ı ve JCC Cuban Missle komitesinde (Küba Füze Krizi) John F.Kennedy’i temsil ederek uluslararası sorunlar üzerinde İngilizce tartışmalar yürüterek, bu sorunlara çözümler sunmuşlardır.
3 gün süren konferansta göstermiş olduğu üstün performansıyla öğrencimiz Mert Taşkın Honorouble Mention (Onur Ödülü) ödülünü almaya hak kazanmıştır. Konferansa katılan tüm öğrencilerimizi kutlar, başarılarının devamını dileriz.
MUN (Model Birleşmiş Milletler), eğitim kurumlarının öğrenci delegeler oluşturarak belirli ülkeleri ve Birleşmiş Milletler kurumlarını temsil ettikleri eğitsel bir simülasyondur. Genelde konferans, panel, çalıştay ya da forum usulüyle yürütülen toplantıları içerir. Konferans çeşitli dillerde yapılacağı gibi ülkemizde yabancı dil çalışmalarını desteklemek amacıyla genellikle İngilizce olarak gerçekleşmektedir.
 gerçekleşmektedir.