TÜM ÖĞRETMENLERİMİZİN ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN

28 Kasım 2018

TÜM ÖĞRETMENLERİMİZİN ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN

Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk`ün İzinden Geleceğe İlerleyen Öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü Kutlu Olsun

Lise öğrencilerimizin öğretmenlerimiz için hazırladığı Öğretmenler Günü programı oldukça renkli geçti.
Rıfat Ilgaz’ın unutulmaz eseri Hababam Sınıfı’nın sahnelerinden uyarlanmış skeçlerle öğrencilerimiz öğretmenlerine keyifli dakikalar yaşattı. Öğrencilerimizden Hilmi Utku Sönmez ve Berke Özkır`ın hazırlamış olduğu öğretmenlerimizle ilgili photoshoplar güne renk kattı. Programın sonunda geleneksel hale getirilen oscar ödül töreni gerçekleştirildi. Programımız 2018-2019 yılı öğretmen oscarlarının takdim edilmesinin ardından okulumuzun müzik grubunun konseriyle sona erdi. Programda görevli olan tüm öğrencilerimize, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Tansu Uz’a ve Biyoloji Öğretmenimiz İnanç Keskin’e teşekkür ederiz.