ÜNLÜ YAZAR VE SESLENDİRME SANATÇISI YEKTA KOPAN İLE SÖYLEŞİ

07 Ocak 2022

ÜNLÜ YAZAR VE SESLENDİRME SANATÇISI YEKTA KOPAN İLE SÖYLEŞİ

Türk Dili ve Edebiyatı dersleri kapsamında 9,10 ve 11. Sınıflarımızla okuduğumuz ‘’Bana Kuşlar Söyledi’’ kitabının yazarı, aynı zamanda seslendirme sanatçısı ve televizyon programcısı Yekta Kopan’ı okulumuzda misafir ettik. Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenlerimizin rehberliğinde, lise öğrencilerimizden Alara Er, Batuhan Erzincanlı, Mert Taşkın ve Ayşenaz Üçer’in moderatörlüğü ile gerçekleştirilen söyleşiye ilgi oldukça yoğundu. Öğrencilerimiz okudukları ‘’Bana Kuşlar Söyledi’’ isimli kitapla ve sanatla ilgili merak ettiklerini de sorma fırsatı yakaladılar. Yazdığı pek çok hikaye kitabıyla çeşitli ödüller alan, aynı zamanda birçok yerli ve yabancı filmin seslendirmesini yapan yazar, öğrencilerimizin ilgisini ve sorularını çok beğendiğini söyleyerek onlara çeşitli tavsiyelerde bulundu. Bu keyifli söyleşi için tüm öğrencilerimiz adına Yekta Kopan’a teşekkürlerimizi sunuyoruz.