YABANCI DİL ÖĞRENCİLERİMİZ MEGA HAFIZA SEMİNERİNE KATILDILAR

01 Mart 2018

YABANCI DİL ÖĞRENCİLERİMİZ MEGA HAFIZA SEMİNERİNE KATILDILAR

Yabancı Dil Bölümü öğrencileri Hazel Sude Güvenler, Sude Öz, Birkan Yenilmez, Fırat Arslangiray, Boray Altıntaş, Umut Cem Karaoğlu ve İngilizce öğretmenlerimiz Osmangazi Üniversitesi Yabancı Diller Bölümü Öğretim Görevlisi Sayın Muhammet Özgür Yaşar’ın düzenlemiş olduğu Mega Hafıza Kelime Ezberleme Seminerine katıldılar ve bu seminerde “Kelime Kodlama ve Öyküleme Teknikleri”ni öğrendiler.

Seminer sonrası Osmangazi Üniversitesi Rektör Danışmanı ve Sürekli Eğitim Merkezi Müdürü Sayın Prof. Dr. Şenol Erdoğmuş ile “Hayatı Optimize Etmek” üzerine özel bir söyleşide bulundular.

Bu günün sonrasında Sayın Prof. Dr. Şenol Erdoğmuş ve Öğretim Görevlisi Muhammet Özgür Yaşar’dan okulumuzu ziyaret etmeleri konusunda söz alarak ayrıldılar.