YAZAR VE KARİKATÜRİST BEHZAT TAŞ 5. SINIFLARIMIZ İLE BULUŞTU

08 Kasım 2019

YAZAR VE KARİKATÜRİST BEHZAT TAŞ 5. SINIFLARIMIZ İLE BULUŞTU

5.sınıf öğrencilerimiz Sosyal Bilgiler dersinin ‘’Kültür ve Miras’’ ünitesi kapsamında okumuş oldukları ‘’Çizgilerle Anadolu Uygarlıkları’’ ve ‘’Çizgilerle Mezopotamya Uygarlıkları’’ kitaplarının yazarı ve çizeri olan Behzat Taş ile tanıştı. Ezberci tarih anlayışını terk edip eğlenerek öğrenme metodunu kitaplarına uygulayan yazarımız, karikatürler çizerek, hayatından paylaşımlarda bulunarak öğrencilerimiz ile zevkli bir söyleşi gerçekleştirdi. Söyleşinin sonunda öğrencilerimizin sorularını yanıtlayan Behzat Taş, öğrencilerimizin okudukları kitapları imzaladı. Bu güzel söyleşi için şehrimize gelen Sayın Behzat Taş’a ve etkinliği düzenleyen 5. Sınıf Sosyal Bilgiler Öğretmeni Sema Bensiz’e teşekkür ederiz.