YGA (YOUNG GURU ACADEMY) ZİRVESİNE KATILIM HAKKI KAZANDIK

01 Aralık 2023

YGA (YOUNG GURU ACADEMY) ZİRVESİNE KATILIM HAKKI KAZANDIK

MZV-YetGen 21.Yüzyıl Yetkinlikleri Eğitim Programı ve YGA (Young Guru Academy) Zirvesine Katılım Hakkı Kazandık.
Yetkin Gençler,Prof Dr.Erhan Erkut`un liderliğinde,MEF Üniversitesi ve Mehmet Zorlu Vakfı destekleriyle 2015 yılında kurulmuş bir farkındalık eğitim programı olan ve kurulduğu ilk günden itibaren dünyayı değiştirme isteği ve hayali olan gençlere bu yolda ihtiyaçları olan yetkinlikleri kazandırmaya çalışmaktadır.
YGA,bir sivil toplum kuruluşu olup,geleceğe umutla bakmamızı sağlayan çift kanatlı gençler yetiştirmeyi amaçlamaktadır.
Okulumuz 9.sınıf öğrencileri Azra Özdamar,Büşra Zeynep Doğruyol,Zeynep Işık,İpek Öz,10.sınıf öğrencileri Arman Kaan Alp,Mehmet Eren Kaplan,Çağla Üstündağ,11.sınıf öğrencilerinden Burak Dilek,Ahmet Ömer Gündüz Zeynep Uz,Bartu Yalçıner YGA ve MZV zirvesine katılmaya hak kazanmışlardır.

Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.