YÖNETİM KURULU BAŞKANIMIZ ERDAL ŞAHBAZ, YKS SINAVINDA TÜRKİYE 2’NCİSİ OLAN 12.SINIF ÖĞRENCİMİZ DOĞUKAN PİRLİ VE AİLESİNİ OKULUMUZA DAVET ETTİ

01 Ağustos 2022

Bizleri kırmayıp okulumuza gelen Doğukan ve ailesi, Doğukan`ın eğitim hayatına yaptıkları katkılardan dolayı yöneticilerimize ve tüm öğretmenlerimize teşekkür ettiler.

Ortaokul Yöneticimiz Hulusi Karslı`nın da katıldığı görüşmede Yönetim Kurulu Başkanımız Erdal Şahbaz, Doğukan`ı başarılarından dolayı tebrik ederek kendisiyle gurur duyduğunu belirtti ve üniversite eğitimi boyunca maddi ve manevi olarak yanında bulunacağını belirterek Gelişim Okulları adına kendisine burs sağlanacağını bildirmiştir. Öğrencimizi tekrar tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.