gelisim okulları anaokulu
Eğitim ve öğretimde özellikle ilk 6 yıl, öğrenmenin ve gelişimin en yoğun olduğu yıllardır. Çocuklar kendilerini güvende hissettiği, çeşitli seçenekler ve öğrenme için teşvikler sunulan ortamlarda aktif bir şekilde öğrenirler.

Görevimiz, çocuklarımız için uygun gerekli eğitici ve öğretici ortamları hazırlamak ve onlara sunmaktır. Bir diğer görevimiz ise çocuklarımızı motive edilmiş bir şekilde araştırmaya ve keşfetmeye teşvik etmektir.

Çocukların en büyük hakkı, kendi gelişimlerinde söz sahibi olması ve bu gelişime katılım göstermesidir.

Katılım demek;
Gelişimini şekillendirmek,
Kendi amacını belirlemektir.

gelisim okulları anaokulu
Katılım ortak bir kararı ve diyaloğu simgeler. Eğitimin ve demokrasinin anahtarıdır.

Amacımız, öğrencilerimizin fiziksel, zihinsel, duygusal ve sosyal yönlerini geliştirerek ilköğretime her yönden hazır, mutlu bireyler olmalarını sağlamaktır.